CALIFICARE !

CALIFICARE :), doar asta s-a auzit azi de la suporterii de care vă povesteam zilele trecute, după victorie toată lumea se arată… Dar nu asta contează acum, vreau din nou să vă cer puțin ajutorul, caut un designer care poate să îmi facă și mie un logo și o imagine de background pentru blogul meu, nu am cu ce să-l răsplătesc, doar cu fericirea că își va vedea creația într-un blog unde mai dau niște oameni un click două.

Deci, dacă cineva este interesat îmi poate da un mail și discutăm mai multe, nu prea mă pricep cu aceste chestii așa că aș dori să explic mai “băbește” cum aș dori să arate respectivele creații, oricum pe logo să fie scris Florescu Lucian + încă o imagine micuță care să reprezinte ceva, aceste detalii oricum le voi discuta cu doritorii (dacă vor fi, eu sper totuși să se ofere cineva)

Voi cu ce vă mai lăudați? Comentatorii au dispărut de pe aici în ultimul timp :(, am greșit cu ceva?

18 Comments

 1. Răspunde

  ce ziceai ???

  “Poate castiga, dar sanse de calificare sunt aproape 0…”

  • Răspunde

   Poate am zis, totusi se mai intampla si minuni, pe cand in alte tari mai fotbalistice aceste minuni se numesc doar calificari.

 2. Răspunde

  Ma crezi ca mi-au dat lacrimile de fericire ? :)) N-am mai trait momentele astea de cand a jucat cu Valencia . Bravo lor, au potential .

 3. Răspunde

  Daca stai si te gandesti cand a dat Ajax doua goluri si cand a dat Steaua…sa fim seriosi :))

 4. Răspunde

  Si la mine au disparut, prefera doar sa citeasca si sa plece in graba… Asa o sa procedez si eu de acum inainte.

 5. Răspunde

  Mi se par ok toate articolele tale precedente si nu, nu ai gresit cu nimic. Nu cred ca lipsa comentatorilor are legatura cu tine sau blogul tau, cred ca are legatura cu ei..

 6. Răspunde

  Mai exista si saptamani mai proaste zic eu.. Cand online-ul e mai mult offline.Poate de aceea..

 7. Răspunde

  uite la mine la categoria corel draw… poate gasesti pe acolo ceva interesant si il modificam putin 🙂 ca timp nu am sa fac altele 🙂 sau sa vad daca chiar asa nu gasesti imi fac timp cateva ore intr-o zi si te rezolv 🙂

 8. Răspunde

  Multi comenteaza doar ca le-ai comentat si tu lor. Daca nu comentezi, nu vizite, nu comentarii la propriile articole. Simplu.

 9. Răspunde

  Poate comentatorii nu s-au trezit inca din bucuria calificarii Stelei 🙂

 10. Răspunde

  aproape ca a venit primavara si oameni nu mai stau pe net sau stau mult mai putin :))

 11. Răspunde

  s-a calificat, dar… e greu sa treaac mai departe! imposibil zic!

 12. Răspunde

  Eu nu prea am avut timp in ultimele zile de blog si deasta nu prea am comentat pe nicaeri, in seara asta mi-am luat readerul la purificat cat despre meci, este o minune, una ce ma bucura.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *