Bye bye!

Și cum au trecut sărbătorile de iarnă, așa a trecut și scurta vacanță de iarnă, bine acum mai sunt și cei care au început să lucreze încă de pe 2-3 ianuarie. Măcar noi ăștia mai micuți avem vacanța mai lungă, dar cât de lungă  e vacanța parcă tot ai mai vrea încă o zi sau două. De mâine totul va deveni la normal, voi intra într-o rutină zilnică, cu această situație măcar zilele trec mai repede și va veni mai repede vacanța. Tot de mâine timpul meu liber va scădea, nu spun că mă voi rupe cu învățatul doar că îmi voi pierde timpul pe la școală stând degeaba la niște materii care chiar nu mă interesează și la care nu sunt dispus să învăț. Așa e școala, nu faci ce vrei, faci ce trebuie în perspectiva celor care conduc.

Vă spuneam într-un articol că în această vacanță am mai învățat câteva lucruri noi, zic eu folositoare și pe care voi încerca să le perfecționez dar să le și aplic. În primă fază am schimbat niște chestii la felul meu de a gândi, voi încerca să fiu puțin mai diferit în fiecare zi până ajung în felul în care doresc și la acel stagiu pe care îl visez de ceva timp, spun asta că am văzut acum câteva zile un citat care spunea ceva de genul “sunt visul meu devenit realitate”, deci voi încerca să îmi aduc visele la realitate. Asta ar fi marea mea realizare, iar ca alte realizări mai mici, voi încerca să citesc mai des, cărți care îmi vor plăcea, nu să le citesc pentru palmares și să învăț câte ceva despre HTML și CSS, dar mă gândesc și la photoshop, eu îi văd pe cei ce cunosc photoshop niște zei, dar nu știu de ce. Eu zic că a fost o vacanță frumoasă și voi încerca cât de mult să aplic ce am zis mai sus.

Voi ce ați făcut în vacanță, pe lângă distracție?

14 Comments

 1. Răspunde

  Am sarbatorit si cam atat. Nimic interesant. :p Bine ca nu a nins prea mult 🙂

 2. Răspunde

  Sa ai succes in tot ceea ce ti-ai propus ! Eu ,pot sa zic ca sunt in vacanta cam in fiecare zi si nu pot sa zic ca am facut ceva special in aceasta perioada inafara de plimbari si distractie …Shame on me ..

 3. Răspunde

  Si eu ma gandeam sa invat photoshop , mai mult pentru logo-uri si chestii de genul.Nu mai vreau sa depind de nimeni cand am nevoie de ceva , imi fac singur .

 4. Răspunde

  M-am ocupat de ce detin pe internet, am aceeasi parere de cei ce stiu photoshop bine ca pe mine ma bate cu 2-0.

 5. Răspunde

  toate au un inceput si un sfarsit…viata merge mai departe.

 6. Răspunde

  M-am relaxat si am dormit dimineata pana tarziu, sa vedem maine cum ma trezesc la 6 AM. 🙁
  Multa bafta cu photoshopul ala, Lucian, din cate am inteles e destul de stufos…

  • Răspunde

   Mie nu mi se pare stufos, mi se pare program care e doar pentru zei :))

 7. Răspunde

  Iti spun sincer deja mi-am salvat citatul tau pe telefon… sunt visul meu devenit realitate! E foarte tare…

 8. Răspunde

  Ce-am facut in vacanta? Nimic, si asta-i rau O.O , pt ca am irosit timp pretios pe nimic productiv…

 9. sorinel

  Răspunde

  Nu a fost o vacanta uimitoare dar m-am distrat alaturi de familie si m-am simtit foarte bine.In ce priveste realizarile tale,nu pot sa spun decat ca esti un tip foarte interesat si sper sa ai in continuare aceasta dorinta de a invata cate ceva din toate deoarece “eu un lucru stiu in viata:omul cat traieste invata!”

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *