Bombe

Citeam azi o carte mai nouă care cuprinde multe chestii faine, probabil voi vorbi câte ceva despre ea când o voi termina, dar nu prea mă pricep la recenzii așa că sunt puține șanse să apară așa ceva aici, probabil doar secvențe care îmi plac mie și care nu sunt puține. Omul parcă mă caracteriza pe mine explicit când scria acolo, adică aproape oricărui scriitor, fie el blogger sau pur și simplu scriitor, are plăcerea de a arunca cu grenade și bombe în cei care merită cu adevărat, în momentul când trebuie dar într-un mod foarte frumos. Ce poate să-mi placă mie mai mult decât să mă descarc pe anumite defecte pe care eu nu le suport sau pe anumite întâmplări care merită scoase la iveală și analizate la rece, asta îmi place mie mai nou, să stau în spatele tastaturii și să comentez, dar nu ca un hater ci într-un mod mai constructiv.

De la un timp am observat că am reușit să fac o mică schimbare pe care am dorit să o fac la începutul anului, nu mai răspund cu răutate, într-un timp era la ordinea zilei acest lucru, dar acum mi se pare că sunt puțin mai calculat și cred că este mult mai bine așa, nu mai mă agit pentru toate porcăriile și încerc să rămân calm și să mă încarc cu energie pozitivă, dar cum nu poți uita complet de trecut mai am și ieșiri care probabil cu timpul vor dispărea și ele, dar acum rămâne de văzut 🙂

P.S: Din câte se poate observa a apărut și logo-ul, mulțumesc foarte mult realizatorului, este aproape exact ce mă așteptam și chiar îmi place, păcat totuși că nu știu cine este realizatorul pentru că acesta s-a semnat cu Anonim, mulțumesc încă o dată anonimule!

Vouă vă place să aruncați cu bombe? 🙂

11 Comments

 1. Răspunde

  Daca vreau sa “bombardez” pe cineva intr-un mod constructiv, scriu o epigrama. Mi se pare cel mai urat-frumos mod de a jigni pe cineva, fara a-l jigni direct.

 2. Răspunde

  Când mă enervez tare, scuip tot din mine, şi sunt răutăcios.

 3. Anonim

  Răspunde

  Cu placere, ai grija de tine si de prietenii tai ! Succes !

 4. Răspunde

  Exact asa faceam si eu acum un an , ma agitam aiurea pentru nimic , acum parca nu mai e la fel.

 5. Răspunde

  Imi place logo-ul, felicitari 😀 . Eu sunt foarte calm, nu cred ca mai exista o persoana mai calma decat mine .

 6. Răspunde

  e bine sa cauti argumente cand ai ceva de spus, pe langa faptul ca nu e nevoie sa bagi toti ratatii in seama care scot doua cuvinte pe gura, ng ng, fara sa-si sustina afirmatia. 🙂

 7. Răspunde

  Incerc sa-mi temperez pornirile agresive sau cuvintele jignitoare. De razbunare nu se mai pune demult problema. Insa atunci cand ma iei de fraiera, nu mai raspund de mine. S-ar putea sa te trezesti cu o bombita sau sa calci pe un teren minat in preajma mea. :)) Cine evita asta nu are de ce sa se teama in preajma mea, e safe. Ma refer strict la offline.

 8. Răspunde

  E bine sa fii mai calm si mai calculat! Si eu sunt foarte agitat in aproape tot ce fac! Incerc sa ma schimb, e greu dar nu imposibil!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *