Bloguri interesante

Zilele acestea am muncit mai mult decât o fac deobicei în mediul online. Am început să mai învăţ câte ceva despre css şi doresc să mai învăţ câte ceva în editarea de teme wordpress, ăsta era un obiectiv de care am mai scris pe blog chiar în prima leapşă care am avut-o, şi din câte îmi aduc bine aminte şi ultima, nu am mai primit nimic de atunci.

Am stat chiar foarte mult, şi pot spune că am reuşit să mai fac câteva editări la o temă child, bineînţeles, am primit foarte mult ajutor din partea lui Bucur, fără el nu m-aş fi descurcat. Am exersat câte ceva acolo, după care am început să editez sora acestei teme pe un alt domeniu, am editat la ea până a ieşit pe placul meu, însă, mie îmi place foarte mult tema actuală, iar din dorinţa de a nu o schimba, voi începe să-i aduc chiar ei mici modificări. Cam atât am avut de spus despre treaba aceasta

A da, că tot vine vorba de titlul acestui articol. M-am gândit să fac o rubrică lunară aici pe blog, un fel de top bloguri interesante. Aşa că, m-am decis să adaug în sidebar un widget cu două bannere, unul este deja ocupat. Aşa că fie vorba între noi, am de gând să fac următoarea treabă. În fiecare lună să adaug acolo cele mai interesante bloguri ale lunii, bineînţeles cu argumente întărite atât din partea mea cât şi a cititorilor. Însă, pentru a mulţumii pe toată lumea, nu voi adăuga acolo pe cineva care nici măcar nu a auzit de blogul meu. Aşa că, cine va scrie un comentariu aici, va avea toate şansele să muşte din acel colţ de blog!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *