Blog inactiv

Ieri am avut o mare problemă cu blogul, dacă cumva aţi intrat după ora 14 pe el aţi putut observa că nu a fost funcţional, timp în care am schimbat o grămadă de mailuri cu cei de la WebFactor. Problema nu a fost a mea, nu am avut nicio vină, dar accesul a fost restricţionat pe blog mai bine de jumătate de zi.

Treaba a stat în felul următor, pe la ora 13 aveam în jur de 50 de utilizatori conectaţi, chiar am avut norocul să fiu online la momentul respectiv, m-am bucurat nespus de mult, iar după am închis calculatorul. După 20 de minute când am accesat blogul de pe telefon, ce să văd, îmi apare o pagină albă cu mult scris pe ea, cum că accesul restricţionat… Am primit un mail cum că am supra solicitat o parte din procesor, adică că am făcut o mare încărcare pe server.

Am primit de la un prieten după aceea un telefon cum că el mi-ar fi trimis nişte booti să vadă cât tine hostul, văzuse câţi sunt on, aşa că a zis să mai încerce şi el. Iar de aici a rezultat marea problemă, a fost restricţionat accesul pe blog, foarte mult timp din păcate, de la 14, până undeva în jurul orelor 23.

Asta a fost cea mai mare perioadă în care blogul meu nu a fost funcţional, şi culmea, n-am avut nicio vină. Cred că trebuie să mă obişnuiesc cu astfel de chestii.

18 Comments

 1. Răspunde

  Nu mi se pare normal. Cumva trebuie sa se rezolve problema. Nu e ok, adica tu ar trebui sa beneficiezi de accesul al blog indiferent de circumstante. Poate doar intr-o situatie foarte grava sa se mai intample, dar nici asa.

 2. Răspunde

  se mai intampla uneori si mici caderi important este sa nu se intample prea des…

 3. Răspunde

  Nu aveai ce face. De exemplu la mine la Hostway imi dau niste resurse (RAM, CPU si vRAM) de care nu trebuie sa trec, altfel imi incarca toate paginile tuturor site-urilor foarte greu.

 4. Răspunde

  Stai linistit, se mai intampla. Si eu am avut probleme de genul, insa s-a rezolvat destul de repede 🙂 Uneori nici macar vina lor nu e, a celor ce detin serverele.

 5. Răspunde

  Se mai intampla … dar se poate spune ca ti-ai cautat-o singur 🙂
  Nu a murit nimeni asa ca nu pune prea tare la suflet.

 6. Răspunde

  Ai incercat un plugin care face cache blogului?
  Ajuta la optimizarea vitezei de incarcare a blogului destul de mult si salveaza destule resurse ale serverului.

 7. Răspunde

  E bine totusi ca s-a rezolvat destul de repede, eu am avut o problema ceva mai veche cu fosta firma de hosting..A picat serverul si ei toti erau in concedii cu telefoanele inchise..rezolvarea a venit dupa 6 zile cu un email de genu: “ne cerem scuze, nu s-a lucrat in aceasta perioada”/

 8. Răspunde

  Shoot your friend! Testele astea se fac, de obicei, noaptea.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *