Blog inactiv

Ieri am avut o mare problemă cu blogul, dacă cumva aţi intrat după ora 14 pe el aţi putut observa că nu a fost funcţional, timp în care am schimbat o grămadă de mailuri cu cei de la WebFactor. Problema nu a fost a mea, nu am avut nicio vină, dar accesul a fost restricţionat pe blog mai bine de jumătate de zi.

Treaba a stat în felul următor, pe la ora 13 aveam în jur de 50 de utilizatori conectaţi, chiar am avut norocul să fiu online la momentul respectiv, m-am bucurat nespus de mult, iar după am închis calculatorul. După 20 de minute când am accesat blogul de pe telefon, ce să văd, îmi apare o pagină albă cu mult scris pe ea, cum că accesul restricţionat… Am primit un mail cum că am supra solicitat o parte din procesor, adică că am făcut o mare încărcare pe server.

Am primit de la un prieten după aceea un telefon cum că el mi-ar fi trimis nişte booti să vadă cât tine hostul, văzuse câţi sunt on, aşa că a zis să mai încerce şi el. Iar de aici a rezultat marea problemă, a fost restricţionat accesul pe blog, foarte mult timp din păcate, de la 14, până undeva în jurul orelor 23.

Asta a fost cea mai mare perioadă în care blogul meu nu a fost funcţional, şi culmea, n-am avut nicio vină. Cred că trebuie să mă obişnuiesc cu astfel de chestii.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *