Blog de tehnologie

Poate vă întrebaţi de ce am pus în sidebar bannerul de la Digipedia lângă cel al lui Gabriel Ursan, sau de ce el a fost primul. Păi treaba stă cam aşa, m-am decis să încep să scriu nişte articole despre tehnologie, jocuri, calculatoare, smartphone-uri şi aşa mai departe.

Dar pentru a nu încurca treburile aici, şi a nu strica esenţa blogului şi tot ce înseamnă pentru mine, adică blogul meu nu e ceva în care să vorbesc despre un joc, dar eu vreau să scriu despre el, şi aşa, ca să fiu foarte mulţumit, am vorbit cu Haotik şi l-am întrebat dacă mai are nevoie de autori pentru Digipedia, iar de aici a început distracţia.

După ce am primit răspunsul şi am primit noul cont pe blog, am început să scriu şi eu câte ceva, aşa că, până acum am reuşit să scriu 3 articole în 3 zile, pe viitor nu ştiu dacă voi avea timp să pun câte ceva zilnic, dar în orice caz, cam 2 articole pe săptămână vor apărea din partea mea, asta doar aşa să mă aflu şi eu în treabă.

Totodată, sunt în trenul Digipedia, care sper să ajungă cât mai departe şi să nu se oprească mai devreme decât ar trebui. Dacă locomotiva va merge foarte bine şi se va implica, cu siguranţă trenul va trece prin foarte multe staţii şi va putea lua la bordul său numeroşi oameni de a citi noutăţile din domeniul tehnologiei. Dacă vreţi să vedeţi ce am scris până acum, daţi un click aici.

Iar acum revenind la articolul de joi, am descoperit şi blogul interesant pentru locul rămas liber. Primul pe care l-am contactat a fost trofo, dar acesta a zis că donează locul lui unei cauze caritabile. Dar cum nu pot pune o cauză caritabilă la categoria de bloguri interesante, am decis să-i las locul lui Gabriel Ursan, iar lui trofo în schimb un frumos loc în al meu îndrăgit blogroll.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *