Blog de tehnologie

Poate vă întrebaţi de ce am pus în sidebar bannerul de la Digipedia lângă cel al lui Gabriel Ursan, sau de ce el a fost primul. Păi treaba stă cam aşa, m-am decis să încep să scriu nişte articole despre tehnologie, jocuri, calculatoare, smartphone-uri şi aşa mai departe.

Dar pentru a nu încurca treburile aici, şi a nu strica esenţa blogului şi tot ce înseamnă pentru mine, adică blogul meu nu e ceva în care să vorbesc despre un joc, dar eu vreau să scriu despre el, şi aşa, ca să fiu foarte mulţumit, am vorbit cu Haotik şi l-am întrebat dacă mai are nevoie de autori pentru Digipedia, iar de aici a început distracţia.

După ce am primit răspunsul şi am primit noul cont pe blog, am început să scriu şi eu câte ceva, aşa că, până acum am reuşit să scriu 3 articole în 3 zile, pe viitor nu ştiu dacă voi avea timp să pun câte ceva zilnic, dar în orice caz, cam 2 articole pe săptămână vor apărea din partea mea, asta doar aşa să mă aflu şi eu în treabă.

Totodată, sunt în trenul Digipedia, care sper să ajungă cât mai departe şi să nu se oprească mai devreme decât ar trebui. Dacă locomotiva va merge foarte bine şi se va implica, cu siguranţă trenul va trece prin foarte multe staţii şi va putea lua la bordul său numeroşi oameni de a citi noutăţile din domeniul tehnologiei. Dacă vreţi să vedeţi ce am scris până acum, daţi un click aici.

Iar acum revenind la articolul de joi, am descoperit şi blogul interesant pentru locul rămas liber. Primul pe care l-am contactat a fost trofo, dar acesta a zis că donează locul lui unei cauze caritabile. Dar cum nu pot pune o cauză caritabilă la categoria de bloguri interesante, am decis să-i las locul lui Gabriel Ursan, iar lui trofo în schimb un frumos loc în al meu îndrăgit blogroll.

16 Comments

 1. Răspunde

  Mult succes in noua activitate, Lucian sau mai bine spus, spor la scris articole despre tehnologie. 🙂 Eu sunt paralela cu domeniul acesta, nici nu ma pasioneaza, nici nu ma pricep.

  • Răspunde

   Multumesc:) De aceea doresc sa fac pe un alt blog despre astfel de chestii, pentru ca sunt multi pe care nu-i pasioneaza, deci nu ar avea mare succes 😀

 2. Răspunde

  Merci, merci pentru locul în blogroll.

  Apropos de Digipedia. vă urez succes la toți cei implicați în proiect. Dacă-mi permiți un sfat: fiind un blog tehnic cred că este mai importantă documentarea articolelor decât numărul lor. Deci scrie rar și bine documentat acolo și lasă chestiile mai ușurele pentru aici.

 3. Răspunde

  Frumoasa initiativa Lucian. Nu stiu cat de mult timp o sa-mi petrec pe digipedia, dar din cand in cand poate o sa mai intru pentru a-ti citi articolele.

 4. Răspunde

  Felicitari Lucian, sa te ti de treaba doar. DigiPedia e un proiect de suflet a lui Haotik, il urmaresc de foarte mult timp si imi place cum a evoluat in aceasta vreme.

 5. Răspunde

  Bravo pentru asa initiativa si cum te stiu eu cred ce vei face treaba buna…go for it.

 6. Răspunde

  “Dacă vreţi să vedeţi ce am scris până acum, daţi un click aici.” … mi se pare mie sau ai uitat sa pui un link ?

  • Răspunde

   Am avut ceva probleme cu acel articol, am sters textul, iar cand l-am readaugat am uitat de link.

 7. Răspunde

  Il citesc de ceva vreme, imi place sa raman conectat la ce mai apare in materie de tehnologie. Acum ca s-a marit echipa, cred c-o sa avem si mai multe articole.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *