Bine ai venit, 2015!

Din câte se poate observa, am intrat într-un nou an, anul în care se vor întâmpla în mod sigur mai multe evenimente faţă de cel precedent, dar cum spuneam şi acum ceva timp, dacă vor avea deznodământ plăcut sau neplăcut ţine doar de noi.

Ziua de 1 ianuarie, pe lângă că marchează prima zi a noului an, pentru mine mai reprezintă ceva, ziua în care blogul pe care îl citiţi acum a luat naştere. Asta se întâmpla acum doi ani, în 2013.

Au trecut multe de atunci, foarte multe perioade în care am urcat, foarte puţine în care am scăzut. Pot spune că blogul a avut un impact puternic în dezvoltarea mea de până acum, fără de el, cine ştie, probabil şi acum mă mai jucam pe calculator ore-n şir fără să găsesc ceva care să-mi placă.

Mediul pe care mi l-am creat este o unealtă uimitoare, am învăţat foarte multe, dar mai presus de asta, am avut ocazia să discut cu persoane citite şi de succes, iar, pe lângă, am avut parte de un şir destul de lung de experienţe. Până la urmă, peste zeci şi zeci de ani ce îţi vei aduce aminte? Exact, persoanele cunoscute şi experienţele frumoase.

În cei doi ani de existenţă pentru blogul meu am scris 365 de articole, nu ştiu cum de s-a nimerit fix această cifră, dar înseamnă că zilnic am scris câte jumătate de articol, bineînţeles, dacă este să ne luăm după numere.

La mulţi ani, 2015!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *