Bine ai venit 2014

S-a dat iar calendarul peste cap. A mai trecut peste noi încă un an, plin cu de toate, de la cele bune, până la cele mai puţin bune.

N-am să mai încep cu încă o retrospectivă a anului trecut, recent am făcut un articol doar cu lucrurile pozitive pe care le-am făcut în 2013, faţă de anul precedent, acum doresc să vă izbesc de un pozitivism ieşit din comun, să fie aici floarea roşie din câmpia neagră. Totuşi, aşa pe scurt, anul 2013 a fost unul excelent, uitându-mă peste ce am greşit în trecut, consider că 2014 va fi un an perfect.

Făcând o mică istorie, fix acum un an, la ora la care scriu aceste rânduri, s-a produs, a apărut primul articol de pe acest blog, cu al său prim comentator Pato, se zice că şi în zilele de astăzi acest brav luptător blogosferic mai răsfoieşte paginile acestui blog în căutarea de noi articole. (asta să fie cu la mulţi ani)

Vreau să trec câteva numere, semnificative pentru mine, să văd evoluţia în anul următor:

 1. Articole: 231
 2. Comentarii: 3897
 3. Media comentarii/articol: 17
 4. Trafic: irelevant, jumătate cât au alţii într-o lună

Privind cele de mai sus, mă declar oarecum mulţumit, nu mi-am îndeplinit obiectivul, ce ţine de numărul de articole, sper anul acesta să fie duble ca număr şi conţinut fain, iar când vine vorba de trafic, să fie de 10 ori mai mare decât în anul 2013, nu-i greu, dacă fac totul prea repede cu siguranţă ridicăm miza.

În altă ordine de idei, vă doresc un an în care să aveţi ocazia să-l modelaţi după bunul plac, să-l faceţi cum doriţi, dacă e rău sau bun, ţine doar de voi.

12 Comments

 1. Răspunde

  Mult succes draga Lucian cu blogul pe 2014, mai multi bani castigati din el la cat mai multe vizite si reusite care merita mentionate.

 2. Răspunde

  La multi ani Lucian!
  Sa ne auzim la anul, cu statistici cel putin duble 🙂

 3. Răspunde

  La multi ani si mult succes in continuare.
  Legat de trafic si comentarii, nu te plange, fata de altii (eu) stai foarte bine. 🙂

 4. Răspunde

  Welcome 2014! Ești bine venit și mai ales aici pe blogul lui Lucian! 😀
  Frumoase numere! Doar la numărul articolelor te-am întrecut, am avut aproximativ 248. Că în rest, staaaaau mult mai prost decât tine. Așa că, nu-ți face griji, sunt sigură că vei evolua în acest an și că acele numere vor fi mai mari.
  Îți urez să ai un 2014 fantastic și să ne încânți ochii cu cât mai multe articole faine!

  • Răspunde

   Multumesc Tina, pai acum tu scri mai des, eu sunt asa o fire mai lenesa, dar anul 2014 vine cu forte proaspete 😀

 5. Răspunde

  La mulți ani, Lucian! Frumușele statisticile blogului, totuși, știi și tu că se putea mai bine, din câte-mi amintesc ai avut o perioadă în care treceai mai răruț pe blog… Din câte am observat organizat ești, așa că poți să dublezi statisticile alea cu un efort minim în fiecare zi, sau aproape în fiecare zi. Să ne citim cu bine pe 2014!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *