Bine ai venit 2013!

În primul rând vreau să vă urez tuturor la mulți ani, sănătate și să vă puteți duce până la capăt toate scopurile puse acum ca de început de an, care sunt multe și frumoase, mă refer la cele văzute în ultimele zile prin blogosferă.
Acum să trecem la ale noastre, sunt Florescu Lucian, probabil unii mă știți de la fostul meu blog Tzava.net care a fost și primul contact cu mediul online. Tzava, nu am renunțat pentru că nu îmi plăcea numele, am renunțat pentru că domeniul și hostul de pe care lucram nu erau ale mele, am zis dacă tot mă chinui și încerc să fac ceva cât de cât să fiu pe treaba mea.
Astăzi este prima zi din an și sper ca de acum această zi să fie și aniversarea blogului meu, care va încerca să evolueze. În această perioadă de două luni în care am stat pe “tușă” să nu credeți că am stat degeaba, am mai învățat unele chestii noi pe care nu le știam, am cunoscut oameni noi, bloggeri noi, care m-au ajutat să înțeleg mai bine cum este treabă, mi-au dat sfaturi și chiar și simplul fapt că îi urmăresc e un plus pentru mine. Am ales un domeniu care zic eu mă reprezintă cel mai bine, consider că nu este unul greu de reținut sau alte cele.  Parca de acum de cand am revenit in online cu floresculucian.com mi s-a mai dus inspiratia, cand citeam alti bloggeri imi veneau si mie tot felul de idei care puteau fi de succes, pacat ca acele idei erau rezervate doar anumitor parti din an, dar pofta vine mancand.
Acesta fiind primul meu articol aici, la anul probabil va fi un numar mult mai mare, daca aveti sugestii, reclamatii va rog sa imi dati un mail la [email protected], sau sa imi trimiteti un mesaj pe facebook, cu twitterul nu prea am luat contact dar cat de curand voi fi activ si acolo dar si pe Google+

La mulți ani! 🙂

28 Comments

 1. Răspunde

  din partea mea mult succes si numai de bine in anul nou…

   • Răspunde

    Nu il consider prea stralucit, nu mai sunt toti cei care erau acum un an cand m-am lasat eu de blog insa o buna parte au ramas si si-au adus aminte de numele meu.

    • Răspunde

     Eu totusi iti prevad un viitor stralucit cu vali asta nou 😀

     • Mersi, sper sa fie asa. Si tu daca te tii de el vei reusi.

 2. Răspunde

  Bine ai revenit! Multa bafta cu blogul, si pasiunea asta sa o vad si peste cativa ani buni. Sa zicem… “La multi ani blogului meu care azi implineste 10 ani de existenta.” Suna a naibii de bine!

 3. Pingback: Bine ai venit 2014 » Florescu Lucian

 4. Ionut

  Răspunde

  La multi ani! Anul asta sper sa gasesc si eu in sfarsit o firma de beton amprentat de calitate pentru lucrarea de la casa mea. Sper ca 2013 sa fie cu noroc pentru toata lumea!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *