Avem din nou parada de 1 iunie

Adică al doilea an consecutiv, unde particip şi eu, evident. Dacă vă interesează cum a fost anul trecut la parada de 1 iunie aveţi link-ul acesta, îmi cer scuze încă de pe acum de oribilitatea aşezării scrisului şi a imaginilor, dar din prea multă comoditate nu l-am mai modificat. Adică am încercat, dar necesită ceva mai multă muncă, sper să mă iertaţi acum.

florescu lucian

Revenind, astăzi a fost chiar prima întâlnire, adică-i frumos să facem planul de bătaie din timp, să nu ne prindă 1 iunie descoperiţi. Anul acesta cu siguranţă totul va fi organizat mai bine, vor participa mai multe persoane, dar ce este cel mai important, totul va fi la un nivel mult mai mare. Asta sperăm cu toţii.

Măcar cu astfel de activităţi mai putem să repunem zâmbetul pe faţa cetăţenilor din oraşul nostru, oraş peste care parcă s-a abătut un nor cenuşiu care nu ne lasă să fim cu adevărat fericiți. Chiar dacă pentru mine pare într-un fel normal să-i vezi pe toţi posomorâţi, cei care vin de pe alte meleaguri sesizează imediat astfel de lucruri.

Abia aştept să vin cu articolul de pe 1 iunie 🙂

6 Comments

 1. Răspunde

  Ce tare! E bine că se mai fac astfel de activități. Îs faine și super interesante. Aștept pozele de pe 1 iunie și veselia de pe fața participanților. Sunt sigură că îți va prinde bine, la fel ca și anul trecut această paradă. 🙂
  Mai puțin, atât de puțin…

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Categoric da 😀 Acum sper sa fac rost de poze, eu nu voi putea sa fac, din pacate 🙁

 2. Răspunde

  Bine ca se mentine traditia de la an la an. Bafta cu pregatirile si asteptam multe poze :D.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Cu pozele e mai greu. Nu pot sa fac tot eu poze, sper sa am oamenii mei undeva pe acolo care sa imortalizeze orice moment 🙂

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Abia saptamana viitoare voi afla, la prima intalnire nu au fost toti participantii si nu am putut sa alegem.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *