Avem din nou parada de 1 iunie

Adică al doilea an consecutiv, unde particip şi eu, evident. Dacă vă interesează cum a fost anul trecut la parada de 1 iunie aveţi link-ul acesta, îmi cer scuze încă de pe acum de oribilitatea aşezării scrisului şi a imaginilor, dar din prea multă comoditate nu l-am mai modificat. Adică am încercat, dar necesită ceva mai multă muncă, sper să mă iertaţi acum.

florescu lucian

Revenind, astăzi a fost chiar prima întâlnire, adică-i frumos să facem planul de bătaie din timp, să nu ne prindă 1 iunie descoperiţi. Anul acesta cu siguranţă totul va fi organizat mai bine, vor participa mai multe persoane, dar ce este cel mai important, totul va fi la un nivel mult mai mare. Asta sperăm cu toţii.

Măcar cu astfel de activităţi mai putem să repunem zâmbetul pe faţa cetăţenilor din oraşul nostru, oraş peste care parcă s-a abătut un nor cenuşiu care nu ne lasă să fim cu adevărat fericiți. Chiar dacă pentru mine pare într-un fel normal să-i vezi pe toţi posomorâţi, cei care vin de pe alte meleaguri sesizează imediat astfel de lucruri.

Abia aştept să vin cu articolul de pe 1 iunie 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *