Avatare pe blog

Acum ceva timp nu știam nici eu cum stă treaba cu avatarele pe bloguri, toată lumea avea avatar iar eu eram singurul care eram cu sigla aceea albastră sau cu omul misterios 🙂 Având în vedere că tema mea oferă comentatorilor posibilitatea de a-și prezenta propriul avatar, am decis să vă sfătuiesc să abuzați de acest drept pentru a face comentarile mai “colorate”, în sensul pozitiv bineînțeles și estetic.

Acum poate lumea nu își pune avatar din comoditate sau pentru că nu comentează foarte mult pe bloguri și consideră că a avea un avatar nu e important, nici pentru mine nu este important dar e mai frumos un comentariu însoțit de un avatar. Pentru ca avatarul preferat să apară împreună cu comentariul trebuie să vă faceți un cont pe gravatar.com, după aceea vă încărcați poza sau imaginea favorită, atunci când vă faceți contul să introduceți adresa de mail pe care o folosiți atunci când scrieți un comentariu. După ce ați încărcat avatarul, puteți comenta pe toate blogurile, adăugând la adresa de mail cea asociată contului gravatar, cred că merită toată lumea un avatar, așa cum aveți pe facebook, mess, twitter așa puteți avea și aici 🙂

Pe final vreau să vă spun că am completat și pagina despre mine, nu am știut foarte mult ce să scriu așa că am făcut un fel de pagină wikipedia :), vedeți voi acolo dacă vă interesează. Am pus puține detalii, știu asta doar că acolo la detalii voi completa constant, așa că puteți oricând să mai aruncați câte un click două. Cum spuneam mai sus pagina seamănă foarte mult cu una de pe wiki, am ales metoda asta pentru că nu prea e întâlnită pe multe bloguri, cel puțin eu nu am văzut.

Păreri și sugestii aduse acestei pagini le puteți lăsa aici. 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *