Avatare pe blog

Acum ceva timp nu știam nici eu cum stă treaba cu avatarele pe bloguri, toată lumea avea avatar iar eu eram singurul care eram cu sigla aceea albastră sau cu omul misterios 🙂 Având în vedere că tema mea oferă comentatorilor posibilitatea de a-și prezenta propriul avatar, am decis să vă sfătuiesc să abuzați de acest drept pentru a face comentarile mai “colorate”, în sensul pozitiv bineînțeles și estetic.

Acum poate lumea nu își pune avatar din comoditate sau pentru că nu comentează foarte mult pe bloguri și consideră că a avea un avatar nu e important, nici pentru mine nu este important dar e mai frumos un comentariu însoțit de un avatar. Pentru ca avatarul preferat să apară împreună cu comentariul trebuie să vă faceți un cont pe gravatar.com, după aceea vă încărcați poza sau imaginea favorită, atunci când vă faceți contul să introduceți adresa de mail pe care o folosiți atunci când scrieți un comentariu. După ce ați încărcat avatarul, puteți comenta pe toate blogurile, adăugând la adresa de mail cea asociată contului gravatar, cred că merită toată lumea un avatar, așa cum aveți pe facebook, mess, twitter așa puteți avea și aici 🙂

Pe final vreau să vă spun că am completat și pagina despre mine, nu am știut foarte mult ce să scriu așa că am făcut un fel de pagină wikipedia :), vedeți voi acolo dacă vă interesează. Am pus puține detalii, știu asta doar că acolo la detalii voi completa constant, așa că puteți oricând să mai aruncați câte un click două. Cum spuneam mai sus pagina seamănă foarte mult cu una de pe wiki, am ales metoda asta pentru că nu prea e întâlnită pe multe bloguri, cel puțin eu nu am văzut.

Păreri și sugestii aduse acestei pagini le puteți lăsa aici. 

29 Comments

 1. Răspunde

  O sa-mi pun avatar in decursul zilei de azi. Sper sa nu-mi incurc dejtele :))

 2. Răspunde

  Si eu mi-am activat pe mail un avatar, dar la mine pe blog nu apare, o imagine in plus inseamna o solicitare in plus pentru server.
  Mai bine sa se incarce mai repede…decat … un avatar.

 3. Răspunde

  e oarecum important si avatarul pentru ca lumea se invata cu imaginea ta, devine un fel de brand, daca ai putea sa pui o imagine care este si pe blog, un logo ceva, este perfect, eu am un A (dupa cum vedeti) care vine de la numele meu.

 4. Răspunde

  Iar daca nu are avatar setat e mult mai fain sa lasi wordpressu sa genereze ceva automat ca alea albastre cu G sunt naspa.

 5. Răspunde

  Cea mai buna varianta este gavatar , cand stau si ma gandesc ca aveau avtar si eu aveam acea sigla urata , traiasca gavatar 😀

 6. Răspunde

  Da, Gravatar folosesc si eu… aveam doua conturi pana acuma, si nu imi aparea poza decat pe unu … am umblat potin prin el sa pot sterge unul din ele…acum merge!

 7. Răspunde

  Eu ma multumesc cu ceea ce mi-a fost oferit. M-am obisnuit cu imaginile care s-au selectat automat si mi s-ar parea ciudat sa vad altceva. :))

 8. Răspunde

  Mi-ai adus aminte ca trebuie sa imi completez si eu pagina despre mine.

 9. Răspunde

  E bine ca , un blogger sa aiba o pagina “despre” . Asa mai vedem si noi pe cine citim sau cu cine mai socializam

 10. Răspunde

  Buna treaba cu pagina despre. Trebuie sa o termin si eu pe a mea cat de curand. Cat despre avatar o sa imi fie si mie de folos aceasta informatie cand trec pe wordpress.

 11. Răspunde

  Deocamdata sunt pe blogger, deci nu pot folosi acest site…Cine stie, in viitorul apropiat.

 12. Răspunde

  nu am inca un avatar , dar poate o sa imi pun unul in viitorul apropiat

  • Răspunde

   Bine ai venit pe aici :), articolul e special pentru cei care nu aveau poze la comentarii, asa ca am decis sa-i ajut putin.

 13. Pingback: Experienta in blogging

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *