Autocenzura fata de f…i

Ce nu suport când nu sunt lăsat să spun niște chestii, când cu adevărat îmi dau tot interesul și sunt întrerupt de niște băgăcioși, în special cel care corectează. Spre exemplu am un proiect, spun prima propoziție și deja sunt întrerupt și mă întreabă de ce am ales asta, de ce nu am făcut altfel și de ce nu spun altfel, nu sunt lăsat să-mi duc gândurile până la capăt. Aceste persoane poartă rolul de cârcotași pentru mine, dar nu chiar cârcotași, eu îi consider niște oameni care nu sunt băgați în seamă iar singura lor apariție ar fi să încurce omul sau să se dea deștept când nu ar trebui, când toată lumea se comportă normal, respectivii se cred peste normă.

Las toate lucrurile astea să nu mă afecteze, încerc să mă refac după ce m-am enervat (când cineva se dă deștept iar defapt e prost mă enervez foarte tare), cu adevărat las să cred că a fost un moment care nu se va repeta și încerc să îmi reiau propoziția de la început, o continui, mai zic două trei cuvinte și iar sunt întrerupt din aceleași motive, pentru că persoana nu-și poate ține gura până să termin, nu degeaba întrebările sau comentarile se pun la sfârșit, să nu încurce pe săracu om care încearcă să lege 3 fraze.

Iar articolul meu se întrerupe aici, cam sec totuși, cum spune și Pato pe blogul său, odată ce un blogger iese din anonimat și este cunoscut de foarte multe persoane din offline se autocenzurează, încearcă să nu lase exemple pe față și să spună exact ce dorește, asta depinde de fiecare totuși. Dar de cele mai multe ori nu doresc să întru în treburi în care nu ar trebui, dar peste 2-3 ani cu siguranță îmi voi aduce aminte de aceste momente de cenzură, voi lasă totul pe față, probabil nu voi mai avea anumite retineri…dar am auzit acum câteva zile că cineva care reușește să exprime ceva fără exemple și să facă pe cititor să înțeleagă tot ce a dorit acesta să spună, acesta este un adevărat profesionist în așa ceva.

 Voi aveți rețineri când doriți să povestiți ceva din offline?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *