Au început înscrierile pentru Crosul Universităţii Tehnice

Unul dintre cele mai mari proiecte realizate de către Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca este acest cros, o competiţie ajunsă deja la a doua ediţie, în care studenţii pot concura între ei într-o atmosferă plăcută.

Crosul Universitatii Tehnice

Competiţia studenţească se va desfăşura în data de 14 mai, iar locaţia este una cât se poate de prielnică acestor tipuri de activităţi, Parcul Central. Un loc drag mie din Cluj, iar dacă pot spune aşa, este unul dintre locurile pe care cu siguranţă nu trebuie să le ratezi atunci când vizitezi oraşul de sub Feleac.

Lungimea traseului este de 6 km, ceea ce mă face şi pe mine să încerc să mă înscriu în competiţie, dar neavând absolut deloc antrenament în domeniu am toate şansele să-mi ofer sufletul pe tavă undeva pe la mijlocul traseului, dar cine ştie, până la finalul înscrierilor mai este puţin timp şi poate fac o nefăcută ca să testez până unde îmi poate duce fizicul meu atletic.

Deci, în caz că nu aveţi ce face într-o zi de 14 mai, cea mai bună variantă este să participaţi la cros, iar înscrierea o puteţi face folosind formularul aici ataşat.

Chiar dacă nu voi participa (sunt tot pe gânduri), cu siguranţă ne vedem acolo.

*Update: Taxa de participare este de 15 lei, iar banii strânşi vor fi donaţi unei şcoli pentru persoanele cu dizabilităţi din Cluj-Napoca.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *