Am asupra mea blestemul pisicii nestatornice

Astăzi am experimentat două lucruri noi cu maşina. Abia ce vorbeam pe un drum spre Hunedoara despre lucruri neobișnuite care se pot întâmpla la volan, că nu a durat prea mult să văd că trebuie să ai întotdeauna atenţia mărită, din nou.

În această dimineaţă, pe la 7:30, mergând spre şcoală ca-n fiecare dimineaţă, oarecum bine dispus şi liniştit. Totul s-a sfârşit, la doi metri în faţa mea a sărit o pisică, ea speriindu-se instant şi s-a întors la fel de rapid. Asta după ce am pus o frână cu un scârţâit ca la raliuri, şi da, stau bine cu frânele. Nu am călcat-o, mergeam încet, vigilent şi cum era şi puţină ceaţă, am adoptat un condus preventiv.

A doua întâmplare a fost mai pe seară, când am mai făcut o tură prin oraş, abia ce terminasem să povestesc păţania mea, că ce credeţi? O altă pisică îmi sare în faţă, aproape aceeaşi situaţie. Eu aceeaşi reacţie, pisica reacţionând şi ea la fel. Acum nu ştiu dacă era tot pisica de mai devreme, un lucru e clar, pisicilie au o problemă cu mine.

A treia-i cu noroc.

5 Comments

 1. SIP

  Răspunde

  Franarile bruste iarna sunt, cum am mai discutat, foarte riscante. Daca nu ai asfaltul uscat nu-ti recomand sa mai faci asta …pentru pisici sau caini!
  Desi o sa ma acuze unii EU consider ca viata unui om este mult mai importanta!

  • Răspunde

   Si eu sunt de aceeasi parere. Insa ce facem cand franarea e din reflex si pana sa realizez ca nu fac ce trebuie deja rotile sunt blocate?

   Intreb pentru ca si eu sunt instant calare pe frana cand ma speriu.

 2. Răspunde

  O sa tot franezi cand apar pisici pana vine unul din spate cam prea aproape de tine si te tamponeaza putin putin … sa vezi ce placuta e o lovitura din spate.

  Foarete multe accidente se intampla pentru ca unii aleg sa ocoleasca cate o groapa din asfalt sau sa evite un caine, pisica, vulpe, fazan …

 3. Răspunde

  Pe de alta parte, daca ajungi sa lovesti pisica ori cainele, se poate lasa cu urme pe masina. Nu de sange ci de tabla infundata. Asta in cel mai bun caz.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *