Asta sa fie puterea subconstientului?

Prima dată am zis că este o simplă coincidenţă, la fel şi a doua oară, dar deja la a treia dată m-am gândit că nu mai este chiar o pură coincidenţă.

1. Acum câteva zile mi-am comandat nişte cărţi de pe Libris, am făcut o comandă mai ciudată, adică într-o perioadă în care nu era program, aşa că cei de la Cargus urmau să sosească peste câteva zile. În ziua în care era programat să vină trebuia să plec, iar atunci am vorbit cu cineva de acasă să-i las banii ca să ridice pachetul în caz că nu ajung. Nici n-am apucat să spun cât costă, nici măcar atât, pentru că a sunat telefonul. Era un număr de la Cargus.

2. De dimineaţă m-am trezit cu gândul la o persoană cu care nu am mai vorbit de foarte multă vreme. Spre seară a venit şi telefonul.

3. Aveam nevoie de nişte informaţii concrete despre începutul şcolii, ştiam ceva dar nu din surse 100% sigure, aşa că aveam nevoie de o confirmare. Nimic mai simplu, am fost sunat de dirigintă să-mi confirme acele lucruri. Asta pentru că sunt şi “şeful clasei” de la sfârşitul clasei a IX-a.

Ce ziceţi, coincidenţă sau nu? Toate la un interval destul de mic de timp.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *