Asist la manelizarea Instagramului

Dacă ar fi să mă întrebați pe ce rețele sociale bat câmpii cel mai des, probabil răspunsul ar fi că pe Instagram, abia mai apoi apare Facebook, YouTube și eventual WhatsApp.

A photo posted by Luci Florescu (@luciflorescu) on


Îmi place la nebunie Instagramul, nu știu de ce, dar de când a apărut am avut o oarecare slăbiciune pentru el, însă nu mereu m-am ținut de treabă, aveam activitate o perioadă și după o lăsam mai moale. Dacă putem spune așa, exact cum am făcut în ultimul an pe blog, când mă uit în sidebar la arhivă și văd câte articole sunt publicate îmi vine să îmi scot ochii.

Dar revenind la Insta, da, cred că s-a pierdut foarte mult din farmecul aplicației. Nu mă bag în categoria celor care postează doar selfie-uri sau citate, nu, nu la ei, ci la modul în care urmărim alți utilizatori.

Dacă ar fi să vă uitați peste pozele mele, la cele mai recente, toate au câte o descriere, fie ea cât de mică, dar este acolo.

De obicei urmăresc persoane care au o descriere la poze, chiar dacă o fotografie face cât o mie de cuvinte, parcă tot caut să văd acel ceva care să le diferențieze, în caz contrar, doar apreciez respectiva fotografie, nimic mai mult.

Îmi place ca atunci când descopăr un cont nou să ofer mai multe like-uri, iar mai apoi, dacă mi se pare foarte interesant să apăs și butonul de follow.

Iar la fel se întâmplă și în rândul altora care vin prin aceleași circumstanțe la mine, dar sunt curios, chiar au timp ca în 60 de secunde să îmi aprecieze la adevărata valoare peste 30 de fotografii și să îmi acorde și un follow?

Adică 2 secunde/poză, adică ai timp doar să apeși pe like și atât, adică nu înțelegi nimic din ce încerc să exprim acolo, adică ai pierdut farmecul aplicației și ai alte interese.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *