Arta dezvoltarii personale

arta dezvoltarii personale

Recent am terminat de citit cartea “Arta dezvoltării personale” a lui Florin Roşoga. Terminată de mult a fost însă am simţit nevoia că ar trebui să o mai citesc o dată, cu mult mai multă atenţie. Ceea ce m-a ajutat mult. Am ajuns la concluzia că o carte bună te poate face să o mai citeşti încă o dată, dacă simţi că pierzi timpul, sigur nu o mai faci.

Peste cartea lui Florin am dat din întâmplare, cum am dat şi peste blogul său de altfel. Eram din nou în căutarea unei cărţi de dezvoltare personală, după ce am citit “Secretele succesului” şi “50 de idei care îţi schimbă viaţa”. Blogul lui m-a determinat foarte mult în alegerea ce urma să o fac puţin mai târziu, o parte din articolele lui m-au ajutat în privinţa anumitor lucruri, aşa am zis că şi cartea lui merită o şansă, şi ţin în continuare să cred că a fost alegerea potrivită, nu am pierdut, ci am câştigat!

Primul lucru care m-a făcut să aleg această carte a fost structura sa, era împărţită în 4 capitole (Fundaţia, Activare, Dezvoltare şi Evoluţie), fiecare capitol reuşeşte să pună cap la cap foarte multe idei care te pot ajuta. Pentru mine a fost ca o hartă în drumul dezvoltării personale, am învăţat nişte principii noi, la care lucrez şi în prezent după un plan pe care Florin la explicat în cartea sa, ceva asemănător cu cel al său.

Când am citit “Arta dezvoltării personale” am rămas surprins şi de exemplele pe care Florin le-a scris, şi la fel de mult mă surprinde că majoritatea sunt personale, adică, tot ce a scris acolo sunt sigur că este aplicat în viaţa de zi cu zi a lui Florin.

Se citeşte uşor, şi chiar îmi place că ne învaţă cum să o citim, ne dă sfaturi şi alte lucruri elementare la care uneori nu m-aş fi gândit. Din căutările pe care le-am făcut pe Google despre dezvoltare personală, am observat că tot mai multă lume doreşte să se dezvolte personal, însă, nu ştiu de unde mai exact să înceapă. Cred că Arta dezvoltării personale este cel mai bun mod de a începe un drum spre această cale.

Voi mai revenii asupra acestui aspect cu mai multe informaţii despre cum m-a ajutat mai exact această carte.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *