Aplicatia Stirili

Am dat peste ea întâmplător pe blogul lui Gabriel Ursan în acest articol, prezenta o aplicaţie destul de făină, iar dacă a fost prezentată super fain am zis că merită instalată. Aplicaţia din câte ştiu eu este doar pentru Android însă cât de curând va fi disponibilă şi pe iOS sau Windows.

Ce este Ştirili?

“Ştirili este singurul reader românesc inteligent care îţi oferă un flux unic de conţinut, pentru că învaţă ce îţi place să citeşti.” Chiar aşa este, momentan aplicaţia îţi oferă mai multe categorii, printre care IT, Sport, Ştiinţă, Joburi, Diverse, Economie, Monden sau chiar bloguri, pe lângă ele ar mai fi câteva dar am zis să le trec pe cele mai importante.

Stirili

Ştirili doreşte să se aproprie foarte mult de utilizatorii săi. Pe lângă că aceasta învaţă ce îţi place să citeşti, mai aduce şi câteva texte foarte amuzante. Chiar de la început, am ales câteva categorii şi aplicaţia mi-a spus că pot mai mult de atât, foarte fain. Iar dacă treci peste limita aceasta îţi spune că ai foarte mult timp, sunt super fain formulate, vă recomand şi vouă.

Poţi să distribui ştirile tale prietenilor prin intermediul reţelelor de socializare. Dar totodată poţi vota ştirile pentru ca aplicaţia să-şi dea seama mai exact ce îţi place ţie să citeşti. Mie personal mi-a plăcut foarte mult că oferă mai multe alternative de a citi, una este exact sursa, şi apare site-ul propriu-zis, şi cealalată când îţi scoate doar textul pentru a fi mai uşor de citit, dar din păcate această varianta are un bug la mine.

În concluzie, aplicaţia este foarte făină şi merită încercată. Puteţi intra pe site-ul lor şi să citiţi mai multe informaţii, sau să accesaţi pagina de surse ale aplicaţiei sau chiar blogul, aceştia am văzut că pun mare preţ pe comunicare.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *