Apa spumoasa

Acum că sunt puţin mai liber am zis să profit de minunata ocazie să ies mai mult la fotografiat, după ora 20:30 ieşirea din casă şi pe drum spre fotografiat, ce poate fi mai frumos? Cu asistentul (fratele meu), mergem să căutăm nişte cadre mai faine decât deobicei, aseară am reuşit să prind o poză care-mi place, adică am scos apa mai spumoasă decât este deobicei, ca un fel de duh.

Cheile Jietului

Din păcate nu am timp să-mi termin toate cuvintele, mă aşteaptă bicicleta să mai prind ceva cadre. Am o întrebare pentru voi, aţi văzut ceva poze faine cu apa în rolul principal? Dacă da, puneţi vă rog un link la comentarii, sau să spuneţi cum arăta 🙂

11 Comments

 1. Răspunde

  timp de expunere mare?… si doar apa era in miscare in cadru asa a aparut efectul 😀

 2. Răspunde

  Foarte frumoasa fotografia facuta, sincer, chiar ai surprins frumos momentul. Imagini cu apa ce sa zic…e google plin, nu?:))

  • Răspunde

   E plin google, m-am uitat la o gramada, dar mi-ar place sa satisfac pofta cuiva cu o fotografie de-a mea 🙂

 3. Răspunde

  Eu am un lac prin zona si seara cand apare luna sa vezi ce frumos este, in curand voi face cateva fotografi sa vezi ce frumos este.

 4. Răspunde

  O fotografie frumoasa, imi place mult efectul care il creaza apa. Chiar pare o spuma :d

 5. Răspunde

  Nu stiu cum ti-a iesit asa dar pare artificiala.
  Ca experiment fotografic poate fi interesant dar ca realizare artistica nu-mi place.

  • Răspunde

   Nu lua critica mea in sens personal pentru ca nu am de ce sa-ti frang aripile 🙂 dar daca toti te lauda si spun ca e perfect nu prea ai cum sa evoluezi asa ca din cand in cand e buna si o critica constructiva.

   • Răspunde

    Mie imi place tipul asta de critica, chiar mai mult decat laudele, din lauda inteleg ca ar fi o imagine buna, dar prin critica imi dau seama ca se poate mult mai bine.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *