Am rezolvat problema cu mail-ul!

Şi am rezolvat foarte repede problema aruncată ieri în luptă. Chiar dacă nu de aici, am reuşit într-un final să fac ceva în acest sens. Şi mă bucur foarte mult cu această ocazie:). Şi cum am promis, vă voi spune şi vouă cum să faceţi la fel, pentru a avea mail-ul personalizat şi pe Gmail

În primul rând, trebuie să avem mail-ul înregistrat pe host şi un cont Google, care cred că sunt deja făcute. De aici treburile sunt la fel de simple. Nu vom folosi nici măcar o aplicaţie, ci doar de setările oferite de Google. Deci, intrăm pe Gmail, apoi apăsăm pe rotiţa din stânga sus (Setări). Aici intrăm la Conturi, şi imediat vom vedea “Trimiteţi mesaje ca de la:”, şi noi vom apăsa pe “Adăugaţi o altă adresă de e-mail pe care o aveţi”. După această operaţiune, ni se va deschide o nouă filă, acolo trebuie setată noua adresă de mail, şi în scurt timp, pe mail-ul personalizat va apărea un mesaj care trebuie validat, după asta, vom putea trimite mesaje din contul de Gmail în numele acelei adrese.

De acum, când vom scrie un mesaj, putem alege de pe ce adresa să trimitem mail-ul, dar totodată se poate seta şi o adresă prestabilită.

Însă, treaba nu se termină aici, tot mai avem ceva de făcut. Ca să fie treaba treabă, trebuie să şi redirecţionăm mesajele din acel cont către Gmail. Să facem asta, intrăm tot la Setări – Conturi şi acolo dăm click pe “Adăugaţi un cont de e-mail pe care îl deţineţi şi care utilizează POP3”, şi treaba este la fel ca la pasul de mai sus.

Dacă mai aveţi întrebări referitoare la aceste lucruri, să nu evitaţi să mă întrebaţi 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *