Ai grija pe cine asculti

Sunt așa deștept, nu îmi vine să cred cum sunt așa de deștept și de inteligent, sunt invidios pe părinții mei, niciodată nu voi avea un copil ca al lor, dar asta nu-i tot sunt foarte modest. Știu orice, nu trebuie să îmi zică nimeni nimic, cunosc tot și sunt mai deștept decât toți și normal mai presus decât toți. Așa ceva reiese din comportamentul unora care se laudă și se preamăresc în fel și chip la cine apucă și când apucă de parcă chiar ar fi cum spun ei, de multe ori ajung să cred că ei mint așa de bine încât se cred chiar și ei.

Mă uitam puțin pe vlogul lui Levi, cred că toți de pe aici îl cunoaștem, a primit de la un tip un mesaj ceva de genul: “Levi nu știu ce să mai fac, am un coleg care minte continuu și nu știu ce să fac”. Când am auzit mesajul ăsta am dat pauză la video și am început să râd, e exact ce gândesc eu, de ce mint unii așa în ultimul hal. Probabil avem cu toții cunoștințe care mint de crapă pietrele și dacă nu ești atent te aburesc cum vor ei, în fine, nu știu cum e la voi dar cel puțin la mine știu cum e, am “prieteni” care îmi spun unele lucruri, evident ei se cred specialiștii lu` peste, aceste chestii pe care le spun normal că au un strop foarte mic de adevăr, restul sunt minciuni. Dar mie îmi place să ascult și să fac pe prostu și de cele mai multe ori să aprob tot ce zice partenerul de discuție, de multe ori mă apucă și râsul dar încerc să rămân serios și să îmi fac și o față de uimire.

Atâtea povești demne de benzile desenate am primit de la unii încât nu îi mai cred nici măcar când îmi spun cât indică ceasul. Pe bune, după mine au devenit niște persoane foarte josnice și nu ar trebui să li se acorde nici-un respect, cel puțin așa consider, chiar dacă și-ar schimba comportamentul, îmi va fi foarte greu să-mi schimb părerea despre ei, niciodată din partea acestor persoane nu voi ști exact dacă mint sau chiar e adevărat ce spun.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *