Ai accepta un asemenea job? #2

Prin articolul “Ai accepta un asemenea job?“, am căutat nişte păreri referitoare la un singur lucru. Dacă aţi accepta să lucraţi, pe o sumă foarte mare, dar ca domeniul de a lucra este doar a sta degeaba. Nu am căutat investigaţii, nu am căutat chichiţe, nu am căutat răutăţi, doar o părere, pentru un studiu personal 🙂

Acum să analizăm mai bine ce se presupune în aces job. Deci, ai un salariu atractiv, un orar prestabilit şi destul de bun, ai mai multe beneficii, acces restrâns la internet, doar pentru a sta degeaba. Deci, chiar ai rezista să stai 8 ore pe zi, timp îndelungat fără să faci nimic? Mulţi nu aţi înţeles la ce se rezumă toată treaba. E prea frumos ca să fie adevărat să stai pur şi simplu degeaba 8 ore? Vă imaginaţi cum va trece acel timp?

Am experimentat chestia asta pe propria piele, doar că o oră spre fericirea mea, şi am simţit că nu voi mai ajunge vreodată acasă. Minutele par ore, iar oboseala apare mult mai repede, e mai uşor să dai la sapă 8 ore pe zi cu pauze, decât să stai degeaba 8 ore fără pauze.

Oare doar Madalina a înţeles acel articol? Sau chiar preferaţi un asemenea job?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *