Ai accepta un asemenea job?

Să zicem că vine un domn angajator şi spune că ai fi candidatul ideal, pe un post foarte bine plătit, cu program de 8 ore, 5 zile pe săptămână, şi totodată, poate fi numit cel mai uşor job posibil.

“Programul este de la 10 la 18, de luni până vineri. Veţi avea un birou în instituţia noastră, ecuson, acces limitat la internet, doar pe un anumit site de ştiri, unde vor fi prezentate doar detalii despre firma noastră. Salariul este foarte avantajos, iar după fiecare an în firma noastră veţi mai primi un spor la salariul care deja este foarte mare. Ţinuta să fie decentă, fără culori stridente sau ofensatoare. Dar pe final, la ce se rezumă acest job? La a sta degeaba.”

Da, aţi citit bine, aţi accepta un asemenea job? Gândiţi-vă bine 🙂

12 Comments

 1. Răspunde

  Tot nu pricep care-i şpilu’, undeva trebuie să fie vreo “chichiţă”… nu te plăteşte nimeni de florile mărului, tot ar trebui să aduci un beneficiu respectivei firme, nu de alta da’ să aibă de unde te remunera, mai ales că e vorba de un salariu foarte avantajos (deşi aici ar mai fi un mic semn de întrebare, avantajos pt. cine şi în raport cu ce) 😉 😀

 2. Alex

  Răspunde

  Acuma ce? Te lauzi ca ai castigat un amarat de summer job? Pff, lumea asta.

 3. Răspunde

  Pai depinde, poate da, poate nu… Totusi, daca mi s-ar propune asa ceva as mai vrea niste informatii legate de job…

 4. Răspunde

  Nu, nu as accepta. As crede ca sunt la puscarie chiar daca m-ar lasa sa beau si cafea. E foarte greu sa stai 8 ore fara sa faci nimic.

 5. Răspunde

  Cum au spus si ceilalti…daca nu imi ofera mai multe detalii, nu accept. Pare prea frumos ca sa fie adevarat.

 6. cKy

  Răspunde

  Anuntul nu este complet. O vorba veche spunea asa ” cand ceva e prea frumos ca sa fie adevarat, deobicei nu este”

 7. Răspunde

  Da si acum sa justific alegerea …
  Timp de cateva luni ai castiga usor un ban bun.
  Cand te plictisesti poti sa pleci pentru ca nu te poate tine nimeni cu forta … daca ai grija ce sa citesti toate paragrafele din contract.
  In tot acest timp poti sa cauti altceva si daca te prezinti la un interviu nu spui ca vii de pe strada si ca n-ai experiente si n-ai mai lucrat niciodata … cu totul altfel suna cand spui ca ai un job bine platit dar ca perspectivele de dezvoltare personala si de promovare sunt limitate.

 8. Răspunde

  eu m-as urca pe pereti…chiar mi-am pus si eu intrebarea asta… cred ca e inuman sa stai degeaba chiar si daca esti bine platit, nu stiu daca compenseaza, dar e posibil sa faci un compromis pe o perioada scurta, as fi dispus sa incerc daca as sti ca merita. Gen intr-un an din asta sa-mi iau casa si masina zic ca mi-as impune sa rezist.

 9. Răspunde

  Nu semnez nimic pana nu am toate detaliile 🙂 Plus de asta, cum poti evolua daca nu progresezi? Cum poti sa fii mai bun daca nu muncesti din greu?!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *