Afara ploua…

Chiar de asta scriu articolul acesta, pentru că plouă. După câteva zile foarte călduroase care te făceau să nu te ţi foarte aproape de calculator, se pare că a venit şi o zi mai răcoroasă în care omul mai deschide blogul să scrie ceva, chiar dacă două trei cuvinte amărâte, poate pentru milioanele şi milioanele de fani ai mei, se numără cineva care se bucură că încă n-am murit.

Tot aici, pot sublinia toate graficele şi statisticile făcute până în acest timp care se referă la activitatea din mediul online în acest sezon. Cel puţin la mine s-au adeverit, şi chiar simt că nu prea mă mai pot apropria foarte mult de blog. Am văzut câteva poze foarte faine pe pagina oficială de la Pepsi, cu campania #‎varaincap. Am văzut nişte chestii acolo, care pe mine m-au motivat să-mi deschid acest blog anul trecut, mi-am văzut visul împlinit prin acei bloggeri, şi mi-am dat seama că sunt abia la început şi trebuie să mai lucrez, experimentez dar mai ales să şi învăţ anumite chestii foarte relevante în acest domeniu.

Voi încerca ca în următoarea perioadă să experimentez mai multe lucruri noi, să-mi dau seama dacă ce am făcut până acum este bine sau rău, sau dacă aş fi putut face ceva mai mult. Dar, chiar asta am învăţat, dacă nu experimentezi n-ai cum să-ţi dai seama cum lucrează anumite treburi.

Vreau să-mi plănuiesc planuri de viitor, să îmbin toate lucrurile frumoase care-mi plac, cât şi cele utile. Dar, la asta vreau să mă rezum, vreau ca în acest plan de viitor, lucrurile utile să fie plăcute. Iar când omul ajunge la acest apogeu, atunci este cu adevărat fericit.

9 Comments

 1. Răspunde

  sunt in aceeasi etapa, nu vreau sa ma obisnuiesc doar sa postez pe blog pentru ca blogging-ul nu inseamna doar atat.

 2. Tim

  Răspunde

  Eh, o sa iti treaca si pasa asta, viata e facuta sa fie traita si nu sa stai sa faci planuri si sa reflectezi asupra viitorului ori trecutului… Carpe diem! cat mai faci umbra pamantului, restul e tacere…

 3. Răspunde

  Din pacate la mine ploua prea putin. Racoarea isi face de prea putine ori prezenta in perioada asta. Ieri ce a mai picurat, dar dupa… nimic.
  Eu abia astept sa treaca sezonul asta, sa-mi revina iarasi cheful de viata si de blogging. Din cate am vazut, activitatea multor blogurilor s-a cam “evaporat”. Nici nu-i de mirare… de la atata caldura. Sunt sigur ca o sa ne revenim cu totii la un moment dat.

 4. Răspunde

  Sincer, nu prea am inteles de ce ai inceput sa scrii mai rar, tu care scriai zilnic. Bun, ar fi caldura, ar fi vacanta, dar ceva imi spune ca e mai mult de atat.
  Eu una am revenit la activitatea care m-a consacrat. 😛 Te astept si pe tine. 😀

 5. Răspunde

  Nici nu mai stiu cum e sa ploua..aici n-am mai avut parte de cateva picaturi de saptamani bune 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *