Afara ploua…

Chiar de asta scriu articolul acesta, pentru că plouă. După câteva zile foarte călduroase care te făceau să nu te ţi foarte aproape de calculator, se pare că a venit şi o zi mai răcoroasă în care omul mai deschide blogul să scrie ceva, chiar dacă două trei cuvinte amărâte, poate pentru milioanele şi milioanele de fani ai mei, se numără cineva care se bucură că încă n-am murit.

Tot aici, pot sublinia toate graficele şi statisticile făcute până în acest timp care se referă la activitatea din mediul online în acest sezon. Cel puţin la mine s-au adeverit, şi chiar simt că nu prea mă mai pot apropria foarte mult de blog. Am văzut câteva poze foarte faine pe pagina oficială de la Pepsi, cu campania #‎varaincap. Am văzut nişte chestii acolo, care pe mine m-au motivat să-mi deschid acest blog anul trecut, mi-am văzut visul împlinit prin acei bloggeri, şi mi-am dat seama că sunt abia la început şi trebuie să mai lucrez, experimentez dar mai ales să şi învăţ anumite chestii foarte relevante în acest domeniu.

Voi încerca ca în următoarea perioadă să experimentez mai multe lucruri noi, să-mi dau seama dacă ce am făcut până acum este bine sau rău, sau dacă aş fi putut face ceva mai mult. Dar, chiar asta am învăţat, dacă nu experimentezi n-ai cum să-ţi dai seama cum lucrează anumite treburi.

Vreau să-mi plănuiesc planuri de viitor, să îmbin toate lucrurile frumoase care-mi plac, cât şi cele utile. Dar, la asta vreau să mă rezum, vreau ca în acest plan de viitor, lucrurile utile să fie plăcute. Iar când omul ajunge la acest apogeu, atunci este cu adevărat fericit.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *