Acum scriu de pe Genesis

Ieri vă povesteam de concursul organizat de către Gabriel Ursan, cel la care puteaţi (şi puteţi) să câştigaţi un Framework Genesis şi un template. Ei bine, am scris acolo la sfârşit că acest concurs are un mare minus, mai exact, că se termină abia la sfârşitul lunii. Nu a durat mult şi Gabriel mi-a spus că pot deja să-mi aleg o temă, spre marea mea bucurie.

Pentru început am dorit să o instalez pe cea de care vă povesteam ieri, însă, după mai multe ore de lucru am ajuns la concluzia că nu va ajunge prea curând exact aşa cum eu îmi doresc, aşa că, am ajuns la tema aceasta.

Mai am de modificat câte ceva pe la ea, mai ales la posturi, voi încerca să le mai editez în aşa fel încât să arate mai bine pe homepage. După cum bine ştiţi sunt adeptul unor teme cât se poate de simple, iubesc simplitatea în materie de web design, iar mai simplu de atât nici că se putea.

Pe de o altă parte, vreau să vă cer şi vouă părerea despre tema actuală, poate unii dintre voi sunteţi surprinşi de alegerea făcută, dar no, trebuie să vă surprind cu câte ceva din când în când, sper totuşi că printr-un mod plăcut.

Acum pe final vreau să vă întreb dacă ştiţi cumva cum se numeşte pluginul de distribuire pe reţelele sociale de aici: http://www.briangardner.com/role-models/

PS: Mai aveţi timp să puneţi mâna pe un Framework Genesis. Voi face o recenzie mai amănunţită despre acesta abia după ce voi avea un punct de vedere pe care să îl explic.Framework Genesis

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *