Acum scriu de pe Genesis

Ieri vă povesteam de concursul organizat de către Gabriel Ursan, cel la care puteaţi (şi puteţi) să câştigaţi un Framework Genesis şi un template. Ei bine, am scris acolo la sfârşit că acest concurs are un mare minus, mai exact, că se termină abia la sfârşitul lunii. Nu a durat mult şi Gabriel mi-a spus că pot deja să-mi aleg o temă, spre marea mea bucurie.

Pentru început am dorit să o instalez pe cea de care vă povesteam ieri, însă, după mai multe ore de lucru am ajuns la concluzia că nu va ajunge prea curând exact aşa cum eu îmi doresc, aşa că, am ajuns la tema aceasta.

Mai am de modificat câte ceva pe la ea, mai ales la posturi, voi încerca să le mai editez în aşa fel încât să arate mai bine pe homepage. După cum bine ştiţi sunt adeptul unor teme cât se poate de simple, iubesc simplitatea în materie de web design, iar mai simplu de atât nici că se putea.

Pe de o altă parte, vreau să vă cer şi vouă părerea despre tema actuală, poate unii dintre voi sunteţi surprinşi de alegerea făcută, dar no, trebuie să vă surprind cu câte ceva din când în când, sper totuşi că printr-un mod plăcut.

Acum pe final vreau să vă întreb dacă ştiţi cumva cum se numeşte pluginul de distribuire pe reţelele sociale de aici: http://www.briangardner.com/role-models/

PS: Mai aveţi timp să puneţi mâna pe un Framework Genesis. Voi face o recenzie mai amănunţită despre acesta abia după ce voi avea un punct de vedere pe care să îl explic.Framework Genesis

35 Comments

 1. Răspunde

  Dacă instalarea WP e făcută cu localizare RO, poți instala pluginul Genesis Translations ca să se traducă elementele temei din engleză în română.

  Partea nasoală la tema asta e că n-ai widget pe dreapta, iar în stânga se pare că e fixed și nu prea poți adăuga bannere sau alte elemente la nesfârșit. Sau poate are tema niște opțiuni – eu nu m-am jucat punctual cu aceasta până acum.

     • Am si primit raspuns, cred ca mai e ceva de asteptat pana putem sa-l incercam si noi pe blog: “Hey Lucian — it’s a social sharing plugin that we built and are internally testing at the moment.”

  • Răspunde

   La inceput mi s-a parut foarte ciudata si mie, dar dupa ce am analizat mai bine m-am obisnuit, e ceva mai deosebita coloana aceea.

 2. Răspunde

  vad ca e un trend in blogosfera genesis, toata lumea il adopta. poti face multe chestii cu pluginurile.
  modificari in core nu prea poti, insa au destule pluginuri care te ajuta sa faci cam… orice.:)

 3. Răspunde

  Arunca o privire la mine pe blog te rog.
  Ce tema iti place mai mult – asta de acum sau cea veche?

    • Răspunde

     Mie mi se pare ca se citeste bine, dar fontul actual mi se pare ca are un dezavantaj, nu prevede diacritice. Chiar daca articolele nu sunt scrise cu diacritice, poate sunt comentatori care le folosesc.

     Eu folosesc Droid Serif, cu pluginul WP Google Fonts.

 4. Răspunde

  Nu stiu ce e asa de splendid la Genesis, toata treaba e ca e usor de customizat si ai o gama larga de produse optimizate. Am folosit si eu Genesis pe un host de la simplenet, ei ofera Genesis gratuit.

  • Răspunde

   Pai cam asta e treaba, plus ca, din cate am inteles eu, te ajuta foarte mult la SEO. Iar marele avantaj pe care eu l-am gasit este ca se incarca blogul mult mai repede.

 5. Adi

  Răspunde

  Super tema! Imi place, sa bloguiesti mult timp pe ea!

 6. Răspunde

  wow imi place mult noua afisare se vede clar ca e ceva pro…bravo

 7. Răspunde

  Arata foarte bine noua tema. Foarte curata si organizata. Happy blogging!

 8. Răspunde

  observ ca tema seamana cu a lui Gabriel 😀
  Sa ne anunti cand simtit ceva schimbari ca blogger posesor de Genesis 🙂

 9. Pingback: Cum sa pui mana pe o tema si un plugin premium in mod gratuit - Luci Florescu

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *