Acum ai ocazia sa faci un bine

Şi nu trebuie să donezi niciun ban. Serios acum. Totu-i moca, este nevoie doar de puţin timp şi un chef nebun de a face o faptă bună în doar 5 minute, şi aţi auzit bine, doar 5 minute!

blogEste vorba despre un proiect despre care am mai vorbit în trecut aici pe blog, Semn SPRE carte. Ca să zic mai repede, tot proiectul are ca scop donarea de cărţi pentru a se distribui ulterior copiilor care provin din familii cu o situaţie financiară precară. Iar acest lucru spune multe.

Cărţile pe care noi le donăm nu vor ajunge la cei care nu le merită, de aceea proiectul merită cu adevărat susţinut. Mai exact, tu, prietenul tău sau chiar eu putem să-i căutăm pe cei de mai sus. Dacă cunoşti o familie cu posibilităţi reduse, acolo unde viaţa este prioritatea, poţi sesiza acest lucru, şi este uimitor să putem face toate acestea. Totul împreună. Gândiţi-vă doar că proiectul se adresează celor care peste câţiva ani vor forma împreună viitorul ţării.

Lăsând acum aceste detalii (puteţi vedea mai multe în articolul de mai sus), Sonia a înscris proiectul în programul Ţara lui Andrei, iar cu voturile noastre, Semn SPRE carte poate să ajungă pe lista câştigătorilor. De astăzi avem posibilitatea de a vota proiectul, timp este destul, voturile se închid abia în 15 mai, dar să nu lăsăm ceva aşa de frumos pe final, chiar acum ne putem răpi cele 5 minute de care avem nevoie pentru a vota.

Cum se votează? În primul rând, trebuie să vă faceţi un cont pe Ţara lui Andrei, link-ul este acesta. După aceea, să intraţi aici şi să apăsaţi pe butonul “Votează şi tu!”.

Obiectivul campaniei? 2.200 de cărți donate (cu ținta declarată de a depăși acest număr): – 1.100 (urmare a campaniei deja în desfășurare) – 1.100 (dacă proiectul va obține finanțare din ITL). Acțiunile propuse de proiect se vor desfășura constant până la finele anului. – 1.000 de copii la care să ajungem cu un dar de carte.

Hai s-o facem şi pe asta! Pentru orice alte întrebări suntem aici, atât eu cât şi Sonia. Sper să primim un feedback ultra pozitiv din partea voastră.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *