Retele de socializare.

Chiar dacă am început blogul abia ieri, deja am rămas în pană de idei, știu că acest lucru este cam grav, ieri am stat și m-am gândit, dimineața asta la fel dar ideile nu apăreau, deobicei venea ceva în 20 de minute dar astăzi nu a fost să fie. În lipsa mea de ingeniozitate, m-am uitat puțin peste articolele de pe vechiul blog, nu erau ele cele mai reușite doar că aveam idei non-stop și în unele zile aveam prea multe.

În altă ordine de idei, voi fi activ pe Facebook și pe Twitter, bine activ la mine înseamnă să dau acolo câte un post pe zi, nimic mai mult. Făceam asta și înainte dar acum cred că îți poți promova blogul binișor și pe Facebook în rândul prietenilor sau a familiei, dar totuși această rețea de socializare nu îți aduce niște cititori care întradevăr să fie niște cititori, deobicei un articol postat îl văd 50 de persoane, din ele probabil 10 se ostenesc să între să vadă despre ce e vorba, iar cum pe facebook nu prea găsim oameni serioși din cei 10 probabil va rămâne doar unul sau chiar nici unul, în cel mai rău caz bineînțeles doar că este cel mai des întâlnit.  Prefer ca la pagina de de pe aceste rețele de socializare să am 30 de abonați care să mă urmărească decât să am 500 de abonați și să mă urmărească 50. De cele mai multe ori încerci să îți promovezi blogul prin diverse mijloace, tu îl promovezi cu interes pe cineva, altcineva pe tine cu interes pe tine și tot așa, iar mai apoi vei constata că toți cititorii tăi poate nici nu citesc articolele tale, pur și simplu vor da acolo un coment amărât doar să se uite lumea și pe la el sau în viziunea acestuia să devină mai popular .

Sunt oameni buni și bloggeri buni care nu se bucură de un real succes, chiar dacă sunt foarte buni în treaba pe care o fac, sunt unii care muncesc 30 de minute pe zi, alții 120 de minute dar sunt și mulți care muncesc foarte mult pentru a-și îndeplini obiectivele. Păcat că de multe ori această muncă se vede abia în timp, dacă muncești zi de zi și încerci să faci ceva cât mai original în timp vei avansa, dar există și varianta a două ca cineva cu foarte mult noroc și fără prea multă muncă să-i ocupe locul celui care întradevăr face ceva.

Voi cum vă promovați blogul?

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *