50 de idei care iti schimba viata

50 de idei care iti schimba viataDe la un timp m-am apucat să citesc cărți, cărți frumoase, alese de mine numai și numai să mă reprezinte. Acum un an sau doi dacă mă întreba cineva dacă îmi place să citesc probabil începeam să râd, cum pot spune așa ceva? Am constatat mai apoi că aceste lucruri, cărțile sunt cu adevărat o cale spre cunoaștere, spre dezvoltare și spre instruire. Nu îmi alegeam corect cartea pe care doream să o citesc, dacă o carte nu este citită cu plăcere nu are farmec, nu se transmite sentimentul acela de bună dispoziție, mai mult vei avea un stres în plus. Dacă s-ar studia cărți cu adevărat frumoase la școală, probabil treaba ar sta altfel, cu siguranță aceste cărți vor fi mai citite, în acest moment sunt prea puține cărți frumoase în programa școlară, ar trebui făcut cât de curând un update la acest lucru, dar eu cu siguranță nu voi prinde această actualizare.

Cu ajutorul unei librării online, o librărie cu care am mai colaborat în trecut, fiind vorba de un concurs câștigat pe un alt blog, de unde am câștigat o carte remarcabilă, acum totuși am ceva mai serios de prezentat. Tocmai am terminat de citit o carte minunată, “50 de idei care îți schimbă viața” de Dr. Robert Anthony, pentru a alege această carte nu am stat prea mult pe gânduri, încă din titlu m-a fascinat și mi-a deschis pofta de a o citi, de a afla aceste 50 de lucruri care poate îți pot schimba viața, un alt lucru care m-a determinat să fac această alegere este și subtitlul acestei cărți, “Un ghid necesar pentru fericire și prosperitate”

Cartea nu este scrisă de un om oarecare, Dr. Robert Anthony este doctorand în psihologie comportamentală, maestru în hipnoză și trainer în strategii de business. Acest autor reprezintă asul din mânecă al celor mai de succes oameni ai planetei, din declarațiile lor bineînțeles. Este autorul a 15 cărți renumite pe plan internațional, printre care și bestsellerul “Dincolo de gândirea pozitivă”.

“Ghidul de fericire și prosperitate” poate fi citit de absolut oricine, este scris pentru orice vârstă și chiar poate fi înțeleasă foarte ușor, având numai 113 pagini, în 2-3 ore putem să ne lăudăm că am citit o viață, o viață ideală pe care am putea să o avem dacă am aplica tot ce am învățat din carte. Mai pe scurt, conține 50 de principii și idei unice pentru a obține succesul, nu un succes neapărat legat de partea materială, ci în construcția noastră ca oameni, pentru a ne simți mai bine și pentru a trăi viața așa cum trebuie.

Pe lângă celelalte cărți citite, aceasta m-a impresionat prin cum sunt transpuse în niște foi aceste idei uimitoare, cum prin o pagină sau două, noi ca oameni putem înțelege foarte multe lucruri. Fiecare dintre cele 50 de idei începe cu o întâmplare reală, o întâmplare care a fost interpretată greșit la momentul respectiv, doar că autorul reușește să ne facă să înțelegem ce a fost greșit, prin această carte nu rămânem mai citiți, cu adevărat ne încărcăm cu energie pozitivă și suntem mai motivați, după ce am terminat de citit această carte m-am simțit mai motivat ca niciodată să fac anumite lucruri, dar acestea se află citind,vă las pe voi să găsiți ce este cu adevărat în joc, după lecturarea acestei cărți puteți spune că ați citit ceva care cu adevărat vă va schimba viața, singura condiție este să și aplicăm ce este scris acolo, dar nu ca o umbră a autorului sau ca un ecou, nu trebuie să începem să gândim ca autorul, acesta ne-a expus numai niște idei, noi trebuie să le aplicăm în felul nostru și în stilul nostru, toate acestea numai să le aplicăm corect și în felul nostru, trebuie întotdeauna să fim determinați să gândim în felul nostru, nu să vorbim doar din citate.

Vă invit și pe voi să citiți această carte, nu pentru a face reclamă sau ceva, dar după lecturare vom rămâne cu aceste idei: eliberarea de trecut, cultivarea mentalității de succes, găsirea scopului în viață, activarea potențialului infinit pe care îl avem fiecare dintre noi, dar nu în ultimul rând, învățăm să comunicăm cu sinele, pentru a putea să luăm decizile cele mai importante, acele decizii care pot fi luate doar de noi. Dacă este îndeajuns, și credeți că aceste lucruri chiar trebuie cultivate, puteți achiziționa cartea de la o librărie online, prețul fiind doar de 20 de lei, 20 de lei care îți pot schimba viața. Păcat totuși că această carte nu are o variantă și pentru cărți online, mai nou unora le este greu și să țină o carte în mână, eu totuși cred că această ținere are rolul ei.

Puteţi comanda această carte chiar de aici!

Așa a apărut și prima recenzie de care pe blogul meu, sper că am reușit să aduc pofta cuiva spre a citi această carte, o “carte schimbătoare de vieți”. Ce părere aveți despre această primă recenzie? Cartea ce părere va lăsat?

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *