5 pași esențiali pentru crearea unei ținute de milioane cu bani puțini

Nu trebuie să te mai sperie gândul la numeroasele evenimente la care trebuie să participi în curând, de la date-uri la nunta celor mai buni prieteni. Este firesc să te pregătești cu multe săptămâni înainte, însă când vine vorba de ținuta pe care o vei purta, poți avea încrederea că există transformarea perfectă pentru fiecare ocazie. Iar acest lucru este posibil fără a investi mulți bani ori efort în crearea ei.

Iată cum să faci orice ținută să pară scumpă și sofisticată:

  1. Alege bijuterii delicate și de efect. Nu trebuie să investești în bijuterii cu pietre prețioase, ci doar să alegi unele care imită foarte bine calitatea. Caută cele mai atrăgătoare modele de bijuterii in tendinte, în funcție de preferințele tale. Acestea nu sunt costisitoare, însă adaugă eleganța și rafinamentul de care ținuta ta are nevoie oricând. Recomandarea este să nu porți prea multe, și nici să le alături altor tipuri de bijuterii. Lasă-le să strălucească!
  2. Coafează-te cu grijă. Felul în care îți aranjezi părul poate determina succesul unei ținute, precum și starea ta de spirit. De exemplu, dacă optezi pentru o rochie fără spate, ideal este să-ți prinzi părul. Accesorizează-ți coafura cu agrafe delicate, pe care le poți găsi la Melimelo PARIS, pentru un efect deosebit al întregii ținute.
  3. Alege o rochie clasică. Nu este îmtâmplător faptul că Little Black Dress a intrat în istorie. Eleganța, bunul gust și simplitatea acestei rochii vor fi apreciate oricând. Ținuta ta poate părea scumpă și foarte bine gândită dacă te orientezi către o rochie simplă, indiferent de culoarea acesteia, însă cu o lungime potrivită corpului tău. Simplitatea este cheia adevăratei eleganțe, spunea Coco Chanel, la care poți găsi inspirația necesară creării unei ținute cochete.
  4. Creează un singur punct de atracție. A purta haine scumpe nu însemnă a te încărca exagerat cu ceea ce nu contează. Este incomod și inutil deopotrivă. De aceea, încearcă pe cât posibil să găsești un singur punct care să atragă privirile celor din jur, fie că este vorba de o geantă colorată, de bijuterii sau de pantofii cu un model deosebit.
  5. Adaugă o eșarfă. În cazul în care ești nesigură în ceea ce privește rezultatul final al ținutei tale, poți adăuga o eșarfă. Fiind dintr-un material fin, și nu de dimensiuni exagerate, eșarfele legate la gât, de exemplu, pot fi un element surpriză al ținutei tale. Nu există niciun dubiu în legătură cu efectul deosebit pe care îl va crea acest element.

Așadar, nu trebuie să investești prea mult pentru a te bucura de o ținută ce pare desprinsă din paginile revistelor de modă. Pentru a obține rezultatul perfect, alege ceea ce se potrivește stilului tău și investește puțin doar în câteva elemente.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *