Cine este in spatele blogului.

De ceva timp, aproximativ 2-3 luni citesc câteva bloguri, unele le am adăugate în blogroll dar mai citesc și altele. Încă de la început am încercat să îmi fac câte o părere despre fiecare în parte, să înțeleg cum gândește respectivul și cam ce stil a adoptat. De fiecare dată când intru pe un blog nou încep să citesc 2-3 articole de la începutul său, de la primul post, al doilea și mai dau două trei pagini, după citesc ultimele articole. Văd bloggeri foarte buni care sunt acum, iar uitându-mă la primele articole parcă nu îmi vine să cred, sunt aproape total schimbați, dacă la început erau mai reținuți, nu transmiteau exact ce doreau, acum e cu totul o altă situație scriu de drag și cu multă experiență.

Dacă aceștia au început mai stângaci să spun așa, acum au un profesionalism aparte, un conținut de excepție și îți este drag să le citești zilnic posturile, de fiecare dată ești uimit cu ceva nou. Am făcut articolul acesta pur informativ, spun asta pentru că încă nu mi-am completat pagina Despre autor, știu că trebuia să o fac până acum dar îmi este foarte greu să vorbesc despre mine și să mă descriu în același timp. Aș vrea ca înainte să completez această pagină să aflu ce impresie v-am lăsat în aceste 19 zile de când floresculucian.com a fost lansat.

 Întrebarea este mai sus 🙂 

26 Comments

  • Răspunde

   Tu faci parte din cei 10 bloggeri preferati de mine si pe care ii cred cei mai buni:) cum ti se pare?

   • Răspunde

    sa nu mi se urce la cap :), sunt bloggeri mult mai buni ca mine care transmit mult mai multe… pe mine ma fura unele retineri. O sa apara un articol probabil maine, daca nu zilele urmatoare despre asta.
    Sunt doar un om perseverent, iar perseverenta imi da constanta.

 1. Răspunde

  Mi-ai lasat o impresia foarte buna, te-am pus si in blogroll de ceva timp daca nu ai observat 😀 .

  Sa ne citim cu bine .

 2. Răspunde

  Frumos articol, interesanta idee.
  Eu cred ca am progresat, inainte eram aeriana cu blogul, scriam de 7 ori pe luna si articole creepy rau de tot. Faceam review la iaurturi! Da. La iaurturi…ah, doamne… :))

  In legatura cu intrebarea ta, ma consider o persoana sadica si retrasa care ar trebui sa gandeasca si pozitiv, desi e greu 😀

  • Răspunde

   Vezi, cum ziceam si in articol, la inceput e mai greu sa iti faci toti cititorii sa te inteleaga. Eu ma refeream la ce parere am lasat eu in aceste 19 zile de activitate, fara sa stiti mare lucru despre mine pentru ca nu am completat pagina Despre autor 🙂

  • Răspunde

   Chestia cu reviewuri pentru iaurturi chiar poate fi o treaba interesanta … totul depinde de seriozitatea si consecventa cu care sunt facute.

 3. Răspunde

  Toata lumea se schimba cu timpul , incep de jos si ajung undeva unde este de invidiat ,

  • Răspunde

   Doar ca pana la acel loc de invidiat apar mai multe bariere la care din pacate unii se opresc.

 4. Răspunde

  E normal sa fie diferente intre articolele de inceput si cele de mai tarziu pentru ca e absolut firesc sa-ti clarifici, in timp, asteptarile de la blog si de la cum doresti sa fi perceput de catre colegii de blogosfera.
  Si acum despre pagina DESPRE 🙂 … din punctul meu de vedere este obligatorie chiar daca nu scrii cine stie ce amanunte acolo.

 5. Răspunde

  stai chill dude… nobody gives a shit…. o sa povestes intr-un articol cum e cu identitatea asta pe blog.

 6. Răspunde

  Nu trebuie sa spui mare branza despre tine. Pur si simplu 2-3 cuvinte si cam atat. Nu intereseaza pe nimeni cnp, numele din buletin, seria, etc.

 7. Răspunde

  esti bun, eu te consider un prieteni din blogosfera, numai cuvinte de lauda, dar sa nu ti se urce la cap!

 8. Răspunde

  Mie imi face placere sa te citesc, Lucian. Intru cu drag pe blogul tau, iar asta spune totul, nu? Iti doresc mult succes pe mai departe si sa nu te lasi! 😀 Ca multi se satura si abandoneaza dupa primele luni.

  • Răspunde

   Sa sti ca spune mult si inseamna foarte mult pentru mine 🙂

 9. Răspunde

  Sterge comentariul te rog, Lucian. Am citit gresit eu. Am crezut ca ti-ai completat pagina. 🙁

 10. Răspunde

  Cred ca din mediul online nu ai ce pareri sa tragi, multi bloggeri raman anonimi pe internet si nu ai cum sa iti fac o parere.

 11. Răspunde

  Din ce ai scris pe blog si din ce ai mai comentat pe la mine, te consider amic in blogosfera 🙂

 12. Răspunde

  Si mie imi place sa te citesc, din pacate nu prea am timp sa mai comentez ca inainte. Despre pagina “despre” depinde de la caz la caz, unii o completeaza, unii nu, unii scriu mai mult, altii mai putin…

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *