3 mentalitati ale romanilor dupa finala Simonei Halep

La fiecare reuşită a sportivilor noştri reuşim să creăm aceleaşi polemici de speţă joasă. Caz concret, Simona Halep. Bine, trecem puţin peste momentele când mai batem şi noi într-un amical la fotbal sau atunci când mai luăm medalii la gimnastică.

Dar cum ziceam, caz concret, 3 mentalităţi.

1. Indiferentul. Ăla care nu are nicio treabă cu tenisul, îşi bagă tot şi-n toate şi într-o oarecare măsură are dreptate. “Dar staţi, ăsta-i un imbecil, nici în momentele în care campioana noastră joacă o finală nu poate să fie mândră de ea? Halal naţie, ne mândrim doar cu rezultatele străinilor.”

2. Iubitor al tenisului de mic. Ăla care nu s-a uitat în viaţa lui la tenis până acum 3 zile, dar acum ştie totul despre Simona Halep, inclusiv că s-a născut la Constanţa, are 1.68, 60 kg, 7 turnee WTA şi toate cele. “Ăştia se scoală şi ei acum când are succes, dar acum câţiva ani nimeni nu o susţinea….”

3. Ăia buni. Aici intră cei care lasă comentariile din ghilimele.

Unde te încadrezi: 1,2 sau 3?

Bonus: Deşteptul. Ăla care s-a gândit la cele de mai sus, dar nu se bagă în nicio categorie.

7 Comments

 1. Adi

  Răspunde

  Într-adevăr s-au trezit mulți ieri să posteze pe twitter și facebook cu hashtag #gohalep cu toate că nici nu se uitau la meci. Eh, ce să le faci?

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Si totusi, unde te incadrezi? 🙂

 2. Răspunde

  Nu știu dacă mă încadrez în vreo categorie anume, deci poți să mai faci încă o categorie 🙂 Pot doar să spun că mă bucur ori de câte ori aud lucruri bune despre un român.

 3. Răspunde

  Eu m-am rezumat doar sa privesc meciul si sa fiu mandru ca o romanca a ajuns sa aiba asemenea performante , in rest i-am lasat pe altii sa scrie si sa vorbeasca despre acest subiect

 4. Răspunde

  eu ma bucur pentru ea ca persoana, nu pentru ca reprezinta Romania. tara asta nu a facut nimic pt ea ca sa isi ia meritele.

 5. Răspunde

  Eu nu m-am uitat, nu stiu despre ce este vorba si atat. Daca nu imi place sportul respectiv, poate sa fie si Base pe locul 3 ca nici pe atat nu ma intereseaza. E buna sportiva, mai ales ca e pe locul 3 mondial. Deci, ne mandrim! 3 mentalitati? Aveai sute, mii, milioane… fiecare are propria lui gandire despre Simona Halep.

 6. Răspunde

  Toți își însușesc victoriile Simonei , nu cred că dacă a câștigat Simona sau a pierdut ceva, acel lucru ii se cuvine României.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *