3 luni

Ieri tocmai s-au făcut 3 luni de existență al acestui blog, 3 luni în care am scris aproape în fiecare zi, însumând 85 de articole fără acesta, am fost absent o perioadă în care nu am avut acces la internet. La aceste articole au fost scrise 1467 de comentarii, având în continuare o medie foarte mare pe un articol, una care mă face să fiu foarte mulțumit.

Cu ocazia acestui blog am făcut chestii noi, care înainte nu-mi plăceau, care poate acum sunt preferatele mele, totuși lumea asta se mai schimbă. Și pe rețelele de socializare am mai strâns câte ceva, 110 like-uri pe facebook și 23 de abonați pe twitter, nu sunt foarte mulți dar nu am avut o activitate foarte mare în acest domeniu.

Acum am ajuns și la ideea principală a acestui articol, care probabil este ultimul care va mai fi publicat pe floresculucian.com. Spunea cineva că în trei luni îți poți da seama dacă bloggingul este sau nu de tine, dacă îți place sau nu, sau dacă ai dori să continui cu așa ceva, să te perfecționezi și să devi mai cunoscut. Eu am avut o evoluție destul de bună de pe la început, dar mie nu mi se pare că mi se potrivește treaba aceasta. Simt că nu-i de mine, așa că am decis să nu mai continui cu această pierdere de timp, nu este o mare pierdere totuși, dar eu cred că este mai bine să renunț și să-mi văd de treaba mea, fără să mă încurc foarte mult cu alte treburi. Așa că pe final vă doresc o evoluție în blogosferă, să vă înțelegeți bine și poate cândva veți mai auzi de mine.

20 Comments

 1. Răspunde

  What?! Asta este o farsa de 1.aprilie intarziata sau ce? Cred ca glumesti 😐 Vrei sa renunti asa, fara nici un motiv? 🙁 Mie imi place blogul tau. Si :|… De ce?

   • Răspunde

    Cum adica nu are rost? Te pricepi la asa ceva, poate mai bine decat mine si multi altii, ai strans o comunitate in jurul blogului, exista persoane care te apreciaza, inspiri alti oameni 😐

 2. Răspunde

  Ce farsa buna, se vede ca iti place ceea ce faci si ceea ce ai spus acolo e fals. Daca au trecut trei luni de zile inseamna ca iti place aceasta meserie, daca nu iti placea nu mai erai tu online trei luni de zile. Daca e adevarat, gandeste!

 3. Răspunde

  Chiar, azi e 2 aprilie, INTAI APRILIE a trecut! Lasa gluma, Lucian, de ce sa te opresti dupa 3 luni?
  Mai gandeste-te si vei vedea ca nu te lasa inima sa renunti 😉

 4. Răspunde

  Treci la part time blogging pentru moment si candva o sa revi asupra deciziei asteia 😛

 5. Răspunde

  Chiar daca este adevarat ceea ce spui aici, sfatul meu este sa pastrezi blogul, pentru ca va veni o zi in care iti va fi dor de el, de noi, de scris. Sper totusi ca este doar o gluma.

 6. Răspunde

  Totusi bloggingul nu e o chestie care ar trebui sa iti ocupe tot timpul. Scrii cand poti, cand ai chef si cand vrei. Dar ma rog, e decizia ta.

 7. Răspunde

  O duci bine fata de mine 🙂
  Eu abia am strans intr-un an de zile 1700 comentarii :))

 8. Răspunde

  ma bucur ca ai ajuns pana aici si sper sa o tii tot asa cel putin pana expira domeniul

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *