2015, anul fara spam

Cred în continuare că mesajele trimise prin email par să fie mai oficiale, mai sigure și mai la obiect decât celelalte medii de comunicare. Mai pe șleau, prin email spui din start ce ai de spus, pe când, de exemplu, pe Facebook, trebuie să dialoghezi mai mult până să ajungi la rezultatul dorit.

Acum că am spus că adresa mea de mail înseamnă foarte mult pentru mine, trebuie să o mai și îngrijesc din când în când. Cum cureți via de uscăciuni, așa trebuie să cureți și căsuța de mail și să o protejezi de mesajele nedorite și sâcâitoare.

Sunt genul de persoană care are aproape în permanență telefonul conectat la internet, asta înseamnă că tot primesc notificări, fie ele de pe Social Media sau email, ceva foarte stresant, de altfel.

Am ajuns în stadiul în care dimineața, când deschideam căsuța de mail să am peste 20 de mesaje spam. Nu cele care intră în filtrul spam, ci acele newslettere la care m-am abonat de-a lungul timpului.

Nu știu cum am ajuns să primesc chiar așa de multe mesaje, însă tot timpul amânam momentul magic în care mă voi apuca să mă dezabonez.

Momentul acela a venit, se pare. Doar începem anul lucrului bine făcut, iar acest lucru implică și să ai o căsuță de mail cu ce trebuie, nu cu de toate.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *